Tips

Coolsnow; de tofste shop van de hoogste klasse!

Ben jij gek van wintersport en ben je op zoek naar een webwinkel die je overal mee kan helpen? Dan is de webwinkel van Coolsnow echt iets voor jou!

Je kunt bij CoolSnow namelijk een groot assortiment aan skibrillen, skikleding en accessoires vinden. Alle producten worden vanuit Denemarken geleverd, het land waar ze maar al te goed weten wat belangrijk is voor de wintersport aan spullen.

Het is dan ook niet zo gek dat je zoveel positieve klantervaringen leest op het internet over deze geweldige webwinkel.

Meer over CoolSnow

Coolsurf? Het zegt je misschien niks, maar het is ook een onderdeel van CoolSnow die hun eigen grote magazijn in Aarhus hebben. Zo weten zij ook wat hun klanten willen en welke kwaliteit ze zoeken.

Ze staan er om bekend dat ze klantvriendelijk zijn en hele coole gasten hebben in het team. Daarnaast zijn de teammembers ook nog eens experts in het inkopen van de beste producten.

Het is dan ook niet zo gek dat je op hun website altijd het laatste nieuws op het gebied van skiën en mode kunt vinden. Zo staat CoolSnow er om bekend dat ze altijd als eerste de nieuwste trends oppakken.

Maar waarom is dat?

Nou ze houden de steden altijd goed in de gaten. Hierdoor zijn altijd een stapje eerder voor op hun concurrenten in de mode- en skiwereld. Daarnaast hebben ze ook nog eens een zeer goede samenwerking met alle topmerken.

Hierdoor ontvangen ze dus altijd de nieuwste producten als een van de eerste. Het zorgt er ook voor dat ze continu de nieuwste producten aan kunnen bieden. Soms wel tot 50 nieuwe stijlen per maand

Wat is het verhaal achter CoolSnow?

CoolSnow is in september 2018 opgericht in Aarhus Denemarken. De eigenaar is misschien wel één van de grootste skiliefhebbers van Denemarken en zijn doel was dat er een goede online winkel kwam die de beste uitrusting en accessoires voor een skivakantie kon aanbieden.

Door de jaren heen is het team gegroeid en is het uitgegroeid tot één van de beste webwinkels van Nederland! Zij zullen altijd er naar streven om de coolste en beste producten te kunnen leveren. En natuurlijk hun klanten altijd van dienst te kunnen zijn.